TSK Mehmetçik Vakfı

Yerli Vampirlerimiz Geliyor (İlk Fragman)

yaşamayan


     Blu Tv gerçekten güzel işler yapıyor. Televizyonlarda klişeleşmiş içeriklerden bıkanlar için alternatif oluşturan Blu Tv yine farklı bir iş için kolları sıvamış durumda. Evet başlıktan da anlayacağınız üzere vampirleri konu edecek yerli bir dizi geliyor. Hem de sağlam bir oyuncu kadrosuyla geliyor.

    Blu Tv "Yaşamayanlar" adlı yerli vampir dizisini ilk Türk vampir dizisi diye lanse etmiş olsa da aslında bu ilk değil. Ülkemizde daha önce pek tutulmamış olsa da bu tarzda bir dizi çok önceleri yapılmış. Yaşamayanlar dizisi iddialı olarak sahneye çıkacak ilk Türk vampir dizisi diyebiliriz belki de. Bu arada keşke diziye daha havalı ve güzel bir isim bulsalarmış. Bu isim biraz basit ve gülünç olmuş. Umarım içeriği de aynı şekilde olmaz.

    Yaşamayanlar adlı yerli vampir dizisinin oyuncu kadrosu iddialı. Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Selma Ergeç gibi isimler dizide rol alıyor. Dizide Elçin Sangu'nun canlandırdığı Mia karakterinin vampirlikten kurtulmak için giriştiği macerayı izleyeceğiz. Macera bize İstanbul'un vampir hayatının kapısını aralayacak ve bu şekilde ilerleyecek. Aşağıya dizinin fragmanını bırakıyoruz. Umarız kaliteli bir dizi olur.


Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

4 yorum:

  1. Ne zamandır merakla beklediğim bir dizi
    Kadro güzel, hikaye de onun kadar güzelse hoş bir seyirlik olur.

    YanıtlaSil
  2. Başarılı olabileceğini sanmıyorum umarım yanıltır.

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu zaman zaman ziyaret ediyorum. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim de daha dört aylık bir blogum var, bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil