TSK Mehmetçik Vakfı

Dark'ın 3.Sezonu 27 Haziran'da Geliyor

dark-son-sezon

    Netflix'in en popüler dizilerinden olan Dark son sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyicilerin beynini yakan dizi olarak adlandırılan Dark 3. sezonunda döngüyü bitirmek için amansız bir mücadeleye sahne olacak gibi. Yayınlanan duyuru tanıtımına baktığımızda çok bir şey anlamasak da işin içine paralel evrenlerin de girdiğini söylemek yanlış olmaz herhalde. Bu da zaten kafamızı karıştıran olayların daha da karmaşık hale geleceğini gösteriyor. İzleyicilerin merakla beklediği Dark'ın 3.Sezonun tüm bölümlerine 27 Haziran itibariyle Netflix üzerinden ulaşabileceksiniz. 

Sezondan Önce Mutlaka Göz Atın

    Dark dizisini izleyenlerin en büyük sorunu kimin ne olduğunu hatırlamak galiba. Bunun için dizinin sevenlerinden bazıları kılavuz olması niteliğinde tablolar hazırlıyor. Bu tablolardan birisini aşağıda paylaşıyorum. Yeni sezonu izlemeden önce göz atmak iyi olacak gibi.

dark-kim-kimdir

Tanıtım:



Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder