TSK Mehmetçik Vakfı

Fırıncının Karısı : Daha Kötüsü Gelmez Demiştim

Gösterim Yılı: 2019
Filmin Türü: Komedi
İMDB Puanı: 2,7 / 10 
Yönetmen: Murat Onbul
Oyuncular: Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran
Süre: 87 Dakika

    Keloğlan Karaprens'e Karşı adlı bir film vardı. Kötü bir filmdi. Pek beğenilmedi. Hatta gelmiş geçmiş en kötü Türk filmi olarak kabul edenler oldu. Fakat bu kabul ediş değişebilir. Daha kötüsü gelmez dedik ama geldi. Fırıncının Karısı zoru başardı. Benim hayatımdan çaldığı 87 dakikayı kim telafi edecek bilemem ama bu film ciddi anlamda kötüydü be abi.

NE ÇEKSEK İZLENİR KAFASI


    Artık geçelim şu kafayı ya. Filme tanıdık birkaç yüz koyalım zaten ne çeksek izlenir. Evet izlenir ama ya sonrası. Bu kadar eleştiri yağmuruna değer mi? Israrla ticari kaygıların peşinden koşmak neden? Hem para kazanıp hem de ortaya güzel bir ürün koymak aklınıza gelmiyor mu? Demek gelmiyor ki bizler Fırıncının Karısı gibi bir filme maruz kalabiliyoruz. Abi sen de hemen başladın eleştiriye filmi anlat mı diyorsunuz? Söyleyeyim filmin konusunun hiçbir çekiciliği yok. Klasik bir bayat komedi dizisinin bir bölümlük konusu işte. İki kişi define arıyor. Defineyi bilen felçli bir kadınla defineyi arayan bir kişi ruhları değiştiriyor falan sonra da olaylar gelişiyor işte. 

    Bu film hakkında uzun uzun yazmaya gerek yok. Bana göre boş vakit filmi bile değil. Eh merak edersiniz izlersiniz onu bilemem. Ama olmamış hem de hiç olmamış.


Fragman:





Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil