TSK Mehmetçik Vakfı

Buraya Kadar (2013) "Emma Senin Ne İşin Var?"

kadarburayaa

Filmin Orijinal Adı: Thıs is The End
Filmin Türü: Korku ve Komedi
İMDB Puanı: 6,6 / 10 
Yönetmen: Seth Rogen
Oyuncular: James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill
Süre: 106 Dakika

    Gülmekten yarılmadığımız bir film ile karşınızdayız bugün. Filmimizin ismi Buraya Kadar. Şöyle çerezlik gülmelik bir film ararken denk geldik kendisine. Eğlendik mi? Ehh işte. Güldük mü? Sadece birkaç sahnesinde. Pek başarılı film sayılmaz. İzlenir mi? İzlenir. Ama geçip de izlemek için çaba sarf edilmez. Neyse biraz daha ayrıntıya girelim bakalım.

Kıyamet Geldi Amaan Boşver

     Buraya Kadar filmi dünyanın sonu temalı film klişeleriyle komedi yapmaya çalışmış bir iş olarak göze çarpıyor. Birçok sitede türü korku - komedi diye geçse de korkusunu göremedik açıkçası. komedisini ise yeterli bulamadık. Filmin konusuna gelince dediğimiz gibi konu bir grup arkadaşın evlerinde parti yaparken kıyametin kopması ile başlıyor. Dünyada yer yerinden oynarken bu arkadaş grubu biz Harranlıyız bize bir şey olmaz edasıyla takılıyor. Tabii kıyamet kapıya dayanınca da ev kale gibi buradan içeriye giremez havasına bürünüyorlar. Sonra klasik kıyamet filmlerinde olanlar mizahi bir dil ile yansıtılmaya çalışılıyor.

kadar-buraya

    Masaya koyuyorlar tüm yiyecekleri hesaplama yapıyorlar. Yiyecek ne zaman biter su ne zaman biter diye. Tabii bu arkadaş grubunda tuhaf insanlar var. Bazısı kendini beğenmiş bazısı diğerlerini beğenmemiş bazısının gözü aç... Durum böyle olunca da ne plan kalıyor ne heves.

Yapma Bunu Emma!

    Buraya Kadar filminin oyuncu kadrosuna baktığımızda aslında fena değil diyebiliriz. James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill vs. gibi isimler göze çarpıyor. Bunların dışında Rihanna ve Emma Watson gibi konuk oyuncular da var. İşte burada isyan etmemek elde değil. Kariyerin çok güzel. Bir köşede Hermonie var diğer köşede Bella. Yahu ne gerek var böyle vasat bir filmde yer almaya. Ha Emma ne işin var? Galiba filmdeki oyunculardan birisi arkadaşı ve onun kalbini kırmak istemedi.

    Özetle Buraya Kadar filmi komedi çıtasının altında kalan bir iş olmuş. Biz pek beğenmedik. 


Fragman:


Yazımızı Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederiz. Yorumlarınız Benim İçin Değerlidir.

Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder