TSK Mehmetçik Vakfı

Yayınlanmadan 5 Sezonluk Onay Alan Dizi

efendi-yüzük


    "5. Günün şafağında televizyonlara bakın. 5 Sezonluk onayı kapmış Yüzüklerin Efendisini göreceksiniz."

    İlk duyduğumuzda hem heyecanlanmıştık hem de kaygılanmıştık. Acaba güzelim Yüzüklerin Efendisi algımızı yerle bir ederler mi diye düşünmüştük. Ama sonra haberler geldikçe efsane bir işin çıkacağını anlamaya başladık. Televizyon dizileri tarihinin en masraflı işi olacağı ve filmlerin öncesini konu edineceği şimdilik gelen en net bilgiler arasında. Filmin yapımcısı konumunda olan Amazon'dan pek bilgi sızmasa da bazı iddialara göre filmdeki bazı oyuncuları da dizide görebilirmişiz. Ama hala oyuncu kadrosu hakkında net bir bilgi yok.

5 Sezonluk Onayı Aldı

    Yüzüklerin Efendisi dizisi daha ortada net bilgiler yokken bu haliyle 5 sezonluk onayı kapmış durumda. Dizi tarihinde yayınlanmadan 5 sezonluk onay alan başka bir dizi var mıdır? Pek sanmıyoruz. Dizinin 5 sezonluk onayı kesinleşmiş gibi görünse de ismi konusunda da bir muamma var. Yüzüklerin Efendisi ismi mi kullanılacak yoksa farklı bir isim mi? Burasını da ne yazık ki bilemiyoruz. Fakat bir şekilde Yüzüklerin Efendisi ismini kullanabileceklerini düşünüyoruz. Aklımızdan geçen daha çok "Yüzüklerin Efendisi ......." şeklinde bir ismin kullanılacağı. 

    Son olarak Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2019 yılında görücüye çıkması bekleniyor. Yani bir süre daha bu merak sürecek.

Yazımızı Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederiz. Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.
Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder