TSK Mehmetçik Vakfı

Bayrama Özel Film Önerileri

film-bayram

    Ramazan Bayramınız Mübarek Olsuuuun..Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İşte  bu dileği birazcıkta olsa gerçekleştirmek için sizlere bugün 3 bayram gününe özel 3 film önerisi yapacağız. Bu filmleri daha önce blogumuzda yazdığımız filmler içerisinden seçtik. Umarım önerilerimizi beğenirsiniz.

1.Gün : Animasyon Günü


    İlk gün oturup Moana'yı izlesek diyoruz. Ramazan bayramının en çok sevinenleri çocuklarımız elbette. Cepleri para ve şeker ile dolup taşıyor çünkü. İlk gün onlara özel onlarla oturup izleyebileceğiniz eğlenceli güzel bir animasyon olmalı değil mi? Bu konuda da Moana gayet güzel bir tercih. Film hakkındaki ayrıntılı yorumumuzu buraya tıklayıp okuyabilirsiniz.

2.Gün : Kararlılık Günü


    Bayramın ikinci günü gerçekten yaşanmış bir kararlılık hikayesini izlemeye ne dersiniz? James ve  sevimli kedi Bob'un dostluk hikayesi bu bayram günü içimizi ısıtacak. Bu sıcacık filmde hayatın nasıl hiç beklenilmediği anlarda size gülebileceğini anlayacaksınız. Film hakkındaki ayrıntılı yorumumuzu buraya tıklayıp okuyabilirsiniz.

3.Gün: Komedi Gecesi


    Bayramın son günü ona yakışır bir şekilde veda edelim diye bir komedi filmi önermek istiyoruz. Bu noktada da Kolonya Cumhuriyeti aradığımız kan diyebiliriz. Kolonya Cumhuriyeti filmi ile hem bayramda bol bol kokladığımız kolonyaya atıf atmış olalım hem de yeterli düzeyde gülmek için bir öneride bulunalım. Film hakkındaki ayrıntılı yorumumuzu buraya tıklayıp okuyabilirsiniz.

İyi Seyirler...
Tekrardan Bayramınız Mübarek Olsun...
Paylaş Google Plus

Yazar Resneli

Yaziyoruz blog 2015 yılından beri yayın hayatına devam etmektedir. Bu blogta film, dizi ve kitaplarla ilgili hoş ve bir o kadar eğlenceli yazılar bulabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Blogger ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. Tatlı Bob'u kesinlikle tavsiye ederim.
    İnsana umut aşılayan bir film

    YanıtlaSil